Purina Satou

Dzień Dobry

Carnivall

Carnivall 1

AutorDodany dnia 2014-10-24 02:46:17
Początkujący rysownik na pokładzie... Zwerbowany przez szefa XD
Co prawda dopiero zaczynam zabawę z komiksami (bazgrolę coś na konkurs Waneko) ale jeśli te calutkie osiem stron nie zostanie opublikowane gdzieś przez wydawnictwo, to wrzucę je tutaj, choć to się okaże dopiero za 2-3 miesiące. W każdym razie mnie to wciągnęło, więc myślę, że w komiksowym biznesie zostanę na dłużej, a więc i może nakręcę trochę ruchu samym faktem wrzucania swoich gryzmołów :D

Także bardzo mi miło, że dołączam do towarzystwa, chociaż póki co biernie... Ah, tak, komiksy czytałam już wcześniej... I wyglądają zachęcająco :>
아가씨

default avatar 1

Dodany dnia 2014-11-07 21:13:57
Dzień dobry, Carnivall!
Będę czekać na Twoje "gryzmoły", byłoby wspaniale jakby więcej ludzi zaczęło publikować na inku!
Powodzenia na konkursie Waneko, pozdrawiam!
Arik

default avatar 1

Dodany dnia 2014-11-24 23:23:10
Witamy na pokładzie , Carnivall.
Yuuki

Yuuki 1

Dodany dnia 2018-07-20 19:34:05
Cześć wszystkim!

Niedawno dołączyłam do portalu i chcę powiedzieć "Dzień dobry" ^_^
Niedawno zaczęłam przygodę komiksem (z rysowaniem, bo czytam od dawna) i moje prace nie są jeszcze za dobre:/ Mam nadzieję, że dzięki Wam znajdę motywację do nauki i dalszego rysowania, a przede wszystkim kończenia swoich pomysłów:)

Jeszcze raz "Hej!".

Yuuki
KJP678

KJP678 2

Dodany dnia 2018-12-13 22:19:12
Dzień dobry. Też od niedawna jestem tu na forum i chciałem się przywitać. Coś tu strasznie cicho :)
Pegasus

Pegasus 1

Dodany dnia 2019-12-12 06:22:06
Wiedzę, że dawno nikt się nie witał, tak więc ja to naprawię ^_^ .
Witam
Nie jestem do końca nową osobą na tej stronie, ale dopiero nauczyłam się ją "obsługiwać". Właściwie długa przerwa wynikła z powodu nie radzenia sobie ze stroną. Tworzyłam do niedawna komiks Pegazy Huculskie, jednak prawdę mówiąc obecnie nie mam pojęcia jak to nazwać więc powstał tytuł " Pegasus". Historyjka jest prawie ta sama, za wyjątkiem ograniczenia kolorów do czerni i bieli... ach programy graficzne mogę użyć tylko do jednorazowego obrazka, lub przerobienia zdjęć z rysowaniem w nim, nie odnajduje się, jestem tradycjonalistką ( ͡❛ ▿ ͡❛). Wygląd i historia w sumie też się trochę zmieniły.
Po ostatnich przejściach zwyczajnie muszę się wziąć za komiks. Chętnie przyjmę jakieś porady... szukam też dobrej atmosfery, gdzie krytyka nie będzie polegała na gnębieniu autora. Ewentualnie popisać
Akaa

Akaa 4

Dodany dnia 2019-12-12 22:03:59
Witamy, witamy :heart:
lkomiksowa

lkomiksowa 5

Dodany dnia 2019-12-13 14:06:58
Zapraszam do nas na discorda! Zagadaj do mnie xD lomcia#5194
Krylan

Krylan 4

Dodany dnia 2019-12-13 18:37:51
Witamy na Inku, Pegasus!

Właściwie długa przerwa wynikła z powodu nie radzenia sobie ze stroną.

Jeśli masz jakieś problemy z obsługą strony, nie wahaj się zapytać na forum, lub bezpośrednio do mnie przez e-mail/facebooka. Takie pytania, nawet jeśli banalne, nie tylko pomogą Ci szybciej wykonać swoje zadania na Inku, ale też pozwolą mi dowiedzieć się, z czym użytkownicy mają problemy i nad jakimi częściami strony powinienem popracować.

Mam nadzieję, że szybko się tu odnajdziesz i będziesz się częściej udzielać na stronie.
Wszyscy jesteśmy tu po to, żeby doskonalić swoje umiejętności ^_^
Żuczek

Żuczek 2

Dodany dnia 2020-01-21 13:31:12
Witam :D Zapewnie niektórzy z was zaobserwowali moja obecność na stronie, dlatego wypada mi osobiście się przywitać :) Też tak jak wy rysuje, a mój komiks właśnie trafił na stronkę. Czekam już tylko na akceptację. Mam nadzieje że moja osoba i słabe żarty oraz nie raz konstruktywna krytyka nie zraża was do mnie ;)
Pozdrawiam :3