Purina Satou

Noworoczna zmiana

Krylan

Krylan 4

AutorDodany dnia 2014-12-30 09:00:05
Witam!

Już od jakiegoś czasu nie pojawiały się żadne nowości z mojej strony – czas to zmienić. Dziś jednak będzie krótko i na temat.

Pierwsza rzecz, to chciałbym życzyć Wam dużo szczęscia i wielu powodzeń w nadchodzącym wielkimi krokami Nowym Roku! Żeby Wasze postanowienia oraz najskrytsze marzenia się spełniły właśnie w roku 2015. Żeby ci, którzy rysują, mieli sporo motywacji i pomysłów na tworzenie pięknych prac, a tym, którzy dopiero zamierzają zacząć, wielu sukcesów.
Oprócz tego, życzę Wam wiele radosnych chwil spędzonych z bliskimi Wam osobami oraz... spooooro miłości :heart:

Przy okazji pisząc tego newsa donoszę, że nieco zmieniłem wygląd profilu użytkownika wprowadzając testowane wcześniej przeze mnie funkcje. Teraz każdy rysownik może w ustawieniach dopisać swój nick do portalu deviantArt, dzięki czemu w profilu zagości ładny odnośnik, który będzie przenosił użytkownika do Waszej galerii na dA.

Mam nadzieję, że wprowadzone przeze mnie zmiany są pozytywne, a następny rok przyniesie o wiele więcej usprawnień, jak i użytkowników.

Jeszcze raz – Szczęśliwego Nowego Roku!