Od czasu opublikowania prac przez Waneko, próbuję skontaktować się z różnymi twórcami konkursowych prac, aby zgodzili się na udostępnienie ich obecnych (a także przyszłych) dzieł na Inku.
Od tamtej pory zostały udostępnione dwa komiksy, które wchodziły w skład prac z konkursu wydawnictwa – jest to komiks "Jesienny album" autorstwa Carnivall oraz "code:love;", wykonany przez duet Krylana (czyli mnie) i Nozomi.
Przy okazji, udostępnienie drugiej pracy wiązało się z małymi, technicznymi zmianami na stronie. Komiks do tej pory mógł posiadać tylko jednego autora, dlatego teraz istnieją "grupy", dzięki którym można pracę podpisać pod kilku użytkowników.
Funkcja ta nie jest jeszcze w pełni gotowa i czeka mnie sporo pracy przy niej. Kiedy prace zostaną ukończone, użytkownicy będą mogli tworzyć swoje grupy i nimi zarządzać.
Obie wyżej wymienione prace możecie znaleźć na stronie.
Po konkursie...
Krylan![]() |
AutorDodany dnia 2015-03-22 09:24:39 |
Hatsurai![]() |
Dodany dnia 2015-03-26 10:39:51 Super! Miałem właśnie nadzieję, że może jakoś niedługo zaktualizujesz stronę i dodasz możliwość tworzenia grup rysowniczych^^ Po cichu liczę na to, że uda się zwerbować więcej osób, które będą uczestniczyły w projekcie Inku, zważywszy że konkurs Waneko okazał się sporym sukcesem jeśli chodzi o liczbę uczestników^^ |