Purina Satou

[INKU] Pierwszy miesiąc, pierwszy komiks...

Krylan

Krylan 4

AutorDodany dnia 2013-03-20 19:43:14
Minął już prawie miesiąc od oficjalnego otwarcia wersji testowej. Czas na małe podsumowanie.

Od czasu poprzedniego newsa na stronie zarejestrowały się nowe 2 osoby. W pierwszych dniach pojawiło się trochę odwiedzających, jednak liczba ta spadła niemal do zera. Winą tutaj jest prawdopodobnie to, że nie zająłem się jeszcze odpowiednio reklamą serwisu, a także brakiem potencjalnych rysowników.
Mam nadzieję, że już niedługo to zmienię i portal dobrze się rozwinie.

Oprócz tego, jeden z użytkowników zamieścił już na naszym portalu komiks, który można znaleźć na liście komiksów na stronie lub klikając na poniższy obrazek.
news/news-2.jpg
https://inku.ovh/projects/1/akkaraina

W tym czasie zostało także wykrytych i poprawionych parę błędów. Jedyny, który pozostał, znajduje się w skrypcie dodawania komiksów, przez co został on przeze mnie wyłączony do czasu, kiedy go naprawię. Nie oznacza to jednak, że nie można zamieścić na stronie swoich komiksów. Nadal możecie to robić, a wszystko macie dokładnie wyjaśnione na tej stronie: LINK

Miesiąc ten nie przyniósł oczekiwanych przeze mnie rezultatów, ale myślę, że kolejne będą pomyślne dla tego projektu ^_^

Wciąż zapraszam was do rejestracji i wspierania projektu swoimi pracami.