26 luty to specjalny dzień dla Inku. To właśnie tego dnia strona ujrzała światło dzienne i pojawił się na niej pierwszy news, ogłaszający otwarcie strony. Od tamtego momentu minęło już
5 lat, w ciągu których wciąż budowałem i zmieniałem portal, a Wy, użytkownicy, pomagaliście w jego tworzeniu. Chciałbym Wam serdecznie podziękować za każdą Waszą aktywność związaną z treściami na stronie, jak i samym propagowaniu informacji o niej. Mam także nadzieję, że przez kolejne pięć lat rozwiniemy się jeszcze bardziej – sam serwis, jak i Wasze umiejętności artystyczne.
Z tej okazji postanowiłem przygotować dla Was coś wielkiego. Poza nowymi funkcjami, nad którymi pracowałem ostatnie miesiące, mam także dla wszystkich konkurs, w których możecie wygrać nagrody, sponsorowane przez
Waneko.
Więcej szczegółów na temat reguł konkursu, jak i nagród, możecie poznać na tej stronie:
https://inku.ovh/special/1
Zachęcamy także do dzielenia się informacją o konkursie z innymi, wysyłając im link do konkursu lub udostępniając post na portalu Facebook.