Purina Satou

Usunięcie konta lub komiksu

Strona: 1 2

lkomiksowa

lkomiksowa 5

AutorDodany dnia 2019-03-13 23:40:37
Chciałabym móc usunąć konto jeśli będzie taka potrzeba. Mam swoje stare konto tutaj,i chciałabym móc je usunąć.... W sumie tyle. Taka sugestia. No i usuwanie komiksów w razie czego, tej opcji też nie widzę.
Krylan

Krylan 4

Dodany dnia 2019-03-14 12:22:38
Wszystkie takie nietypowe sprawy (usunięcie konta/komiksu, zmiana nicku, podmiana stron w opublikowanym rozdziale itd.) powinny być załatwiane indywidualnie przez adres mailowy Inku, znajdujący się w zakładce kontakt. Należy pamiętać, że wszelkie prośby są rozpatrywane, jeśli zostały wysłane z tego samego adresu e-mail, do którego przypisane jest konto użytkownika (aby była pewność, że to właściciel konta zgłasza taką sprawę).
lkomiksowa

lkomiksowa 5

AutorDodany dnia 2019-03-14 21:23:16
No właśnie, tylko że ja maila nie pamiętam na stare konto T_T
Krylan

Krylan 4

Dodany dnia 2019-03-15 11:17:42
Jeśli jest pani pewna, że chce usunąć tamto konto (wiem, o które chodzi), to proszę napisać wiadomość z tego aktualnego maila.
Nie wolałaby pani jednak zmienić pseudonimu i maila oraz podpiąć tego nowego komiksu pod stare konto?
lkomiksowa

lkomiksowa 5

AutorDodany dnia 2019-03-19 01:59:39
A można tak? Jestem za stara i głupia na takie rzeczy. Trzeba mi powoli i stopniowo tłumaczyć co mam robić heh
Krylan

Krylan 4

Dodany dnia 2019-03-19 14:43:04
Jak się jest administratorem własnoręcznie robionego portalu, to wszystko można ^_^

Po prostu mogę zmienić właściciela wszystkich treści (komiksów, komentarzy, ocen itd.) z jednego konta na drugie, a także edytować dane.
Dlatego jeśli pani chce, to mogę wszystko z nowego konta przepisać na to stare. Proszę tylko to potwierdzić, czy tak robimy?
lkomiksowa

lkomiksowa 5

AutorDodany dnia 2019-03-25 13:55:58
a jak będę się logować? na lkomiksowa czy lomcia xD ?
Krylan

Krylan 4

Dodany dnia 2019-03-27 18:47:28
Login, hasło, mail, avatar – to wszystko przepiszę z nowego konta na stare, dlatego będzie się pani logować za pomocą tego loginu i hasła, którego pani obecnie używa.

Czyli mam to zrobić, tak?
lkomiksowa

lkomiksowa 5

AutorDodany dnia 2019-03-28 10:19:02
Jasne, czemu nie :D
Szukam tylko jeszcze czy da się edytować rozdziały?
Krylan

Krylan 4

Dodany dnia 2019-03-28 23:39:37
Wykonane: wszystkie treści i dane z aktualnego konta zostały przypisane do tego starego.

Nie, po opublikowaniu nie ma możliwości bezpośredniej edycji rozdziału.
Jeśli chce pani podmienić strony, czy dokonać jakichś innych zmian w rozdziale, proszę o wiadomość mailową z informacją, co trzeba zrobić.

Strona: 1 2