Purina Satou

Amulet Saga

Arik

default avatar 1

AutorDodany dnia 2014-09-06 00:41:26
Chciałbym zaprosić was na nowo powstały kanał youtube, kanał Amulet Sagi. Do tej pory zamieściliśmy pierwszy numer komiksu "Amulet Saga", dwie testowe animacje, a także prezentacje postaci wykonane w technice 3d. Ponadto pracujemy obecnie także nad pierwszym odcinkiem filmu animowanego, który opierał by się na pierwszym numerze swojego komiksowego odpowiednika. W najbliższym czasie ukarze się drugi numer komiksu , a także - w bliższej nieokreślonej dokładnie przyszłości - animacja 3d przedstawiająca walkę pomiędzy dwoma postaciami ze świata Amulet Sagi. Do tego wpisu załączam także link poprzez który możecie wejść na ostatnio zamieszczoną prezentacje Thiazziego. :

https://www.youtube.com/watch?v=8G0b2-ehtSA&list=UUSXkKnLcseMtHw0CzI6ZgWQ

Zapraszamy.

Hatsurai

Hatsurai 2

Dodany dnia 2014-10-11 18:01:16
Jeśli byłbyś tak dobry, powiedz w jakim programie tworzycie te postaci w 3D?
Arik

default avatar 1

AutorDodany dnia 2014-11-24 23:21:17
Postacie wykonujemy w blenderze - programie do grafiki 3d.
Ten_Smiertelny

Ten_Smiertelny 3

Dodany dnia 2020-09-16 16:17:52
To było lata temu, lecz modele 3d dalej robią niesamowite wrażenie! Wspaniałe masz umiejętności. Ja blendera próbowałem wiele razy, lecz nigdy go nie opanowałem. (Planuję jeszcze do niego wrócić.) Gdybym umiał zrobić takie szczegółowe modele – użyłbym ich do rysowania mangi…

Super sprawa, mam nadzieję, że nie zraziłeś się brakiem komentarzy i dalej coś próbujesz w tej kwestii. Pozdrawiam serdecznie. :)