Możliwość edycji lub dodawania
lkomiksowa 5
|
AutorDodany dnia 2019-11-19 22:57:38 Jest możliwość edycji naszych komentarzy lub dodawania kilku pod profilem komiksu/lub osobno pod każdym nowym rozdziałem? Mało ludzi zagląda na forum i niektórzy nie wiedzą nawet, że mają stałych i regularnych czytelników bo pod swoim komentarzem nie dodasz kolejnego, musisz czekać aż ktoś innny skomentuje (co trwa czasem wieki) . Taka mała sugestia i prośba :D |
RaimeiOsaka 3
|
Dodany dnia 2019-11-20 12:49:30 Zgadzam się z lomcią :D Fajnie by było jakby mogła być taka możliwość. |
Krylan 4
|
Dodany dnia 2019-11-21 23:52:50 Wiem o tym i już kiedyś był ten temat przywołany. Jeśli chodzi o edycję i zarządzanie komentarzami, to jest oczywiście do zrobienia, choć wymaga to trochę pracy. Jeśli chodzi o wielokrotne dodawanie komentarzy: specjalnie zrobiłem taką blokadę, aby ludzie nie spamowali. Nie chciałem też, aby używali komentarzy jako "rozmówek". Problemem tu jest to, że komentarze zajmują sporo miejsca. Jak każdy pisze komentarz na dwa słowa, to wystarczy kilka takich, aby strona była zbyt długa i ciężka do przeglądania. Wciąż myślę nad rozwiązaniem tego problemu (np. dzieląc komentarze na strony, czy ukrywanie starszych komentarzy i ładowanie ich dopiero po naciśnięciu przycisku). Będę jeszcze pracował nad systemem komentarzy, żeby można było łatwiej nimi zarządzać. Zajmie to jednak trochę czasu ze względu na to, że wymaga to całkiem sporo pracy. Pamiętajcie też, że dodając komiks do ulubionych () otrzymujecie powiadomienia w momencie, gdy ukaże się nowy rozdział. |