Purina Satou

Błąd przy wgrywaniu komiksu

kasia-matiy

kasia-matiy 1

AutorDodany dnia 2020-04-18 18:55:34
Po kliknięciu w "dodaj komiks" wyskakuje komunikat, że "limit miejsca na serwerze osiągnięty" i żeby skontaktować się z administratorem.
Krylan

Krylan 4

Dodany dnia 2020-04-18 19:59:54
Oh, to pozostałość po wcześniejszym hostingu, na którym było dosyć spore ograniczenie miejsca. Teraz mamy go 4 razy więcej, dlatego mogę spokojnie przesunąć to ostrzeżenie na późniejszy czas.
Już można umieścić komiks. Dziękuję za powiadomienie mnie o problemie ^_^
kasia-matiy

kasia-matiy 1

AutorDodany dnia 2020-04-18 21:57:52
Dziękuję :)
CryingWyvern

CryingWyvern 2

Dodany dnia 2020-09-27 11:22:10
Hej, nie wiedziałam dokładnie w jakiej sekcji napisać, ale chciałabym dodać cały komiks od nowa, ze względu na beznadziejną jakość. Nie chciałabym zasypać całej głównej strony inku moim tytułem, gdybym usunęła wszystko i dodała na nowo :'( Jest jakiś sposób aby zmienić to "po cichu" ? W edycji komiksu/edycji rozdziału nie mogę edytować stron :drop:
Krylan

Krylan 4

Dodany dnia 2020-09-27 16:03:57
@CryingWyvern, strony głównej byś nie zasypała, ponieważ jakiś czas temu wprowadziłem zmianę, że każdy komiks, niezależnie od ilości dodanych rozdziałów, może pojawić się tam maksymalnie tylko raz ^_^

Tak normalnie to tego typu rzeczy się załatwiało przez maila.
Załatwiało, ponieważ od dzisiaj można podmieniać strony samodzielnie na podstronie edycji rozdziału. Zaznaczam tylko, że jest to nowa funkcja, dlatego gdyby pojawiły się jakieś błędy, to proszę je zgłosić (niezależnie którą drogą kontaktu).

Ten temat został zamknięty. Nie można już w nim odpowiadać.